Esileht Tutvustus Tegevus Looming Teenused ▾ Koostöö Kontakt In English
Kestus: 11.18 kuni 01.01.19

Juhendi aluseks on 2012. aastal Linnalabori ja loomeüksuse b210 koostöös ning Kodanikuühiskonna Sihtkapitali ja Siseministeeriumi toel koostatud Tallinna planeeringute juhend. Toonast juhendit on täiendatud planeerimisseaduses ning -praktikas toimunud muudatuste põhjal ning Tallinna asemel on fookusesse astunud Narva – oma linnaruumi ning arengupotentsiaaliga.

Käesolev juhend ei ole ametlik dokument, vaid teejuht, mis tutvustab planeerimise toimimist ja selles peituvaid võimalusi. Selleks, et tõsta eeskätt kodanike teadlikkust ruumi kujunemisest, püüame anda kergesti mõistetavat ja kompaktset teavet planeerimissüsteemi kohta: selgitame põhjalikumalt lahti planeerimisprotsessid ja -hierarhia, neis esinevad mõisted ning planeerimist mõjutavad faktorid.




SISSEKANDED

FAILID
Perioodi jaanuar 2019 sissekanded

Valmis Narva planeeringute juhend

23.jaan   | projektis Narva planeeringute juhend   |   sisestas epp

Linnalaboril on hea meel anda teada, et Narva Linnavalitsuse tellimusel on valmis saanud Narva planeeringute juhend. Tegemist on 2012. aastal koostatud Tallinna planeeringute juhendi uuendusega, mille keskmeks on seekord Narva linn. Juhend sisaldab põhjalikku ülevaadet planeerimisprotsessidest ja seletab lahti planeeringutega seotud mõisted. Seekordne juhend valmis lisaks ka venekeelsena!

Eestikeelne juhend

Venekeelne juhend

Juhendi ametlik tutvustus leiab aset 4. veebruaril kell 17 Narva linnavalitsuse konverentsisaalis (Peetri plats 5). Olete oodatud!



 
 

.Creative Commons License  

MTÜ Linnalabor   2009-   |   Telliskivi 60A, Tallinn   /   juhatus [ät] linnalabor.ee

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License

#