Esileht Tutvustus Tegevus Looming Teenused ▾ Koostöö Kontakt In English
Kestus: 08.11 kuni ...

Urbanistide väljaanne U ilmub alates 2010. aastast. U on omaalgatuslik veebiväljanne, mida saab lugeda ja alla laadida aadressil www.urban.ee. Väljaanne on mõeldud nii linnateemadega igapäevaselt tegelevatele ekspertidele kui ka urbanistikast huvitatuile. Ud annab välja Linnalabor. Kui alguses oli U pelgalt eestikeelne uudiskiri, siis tänu hoogustuvale rahvusvahelisele koostööle on U täielikult kakskeelne ning loetav kõikidest kaasaegsetest elektroonikaseadmetest.

U-de väljaandmist toetab kultuurkapital ja Kultuuriministeerium. Lood sünnivad vabatahtlikult.

Kordan, U-de kodu asub urban.ee-s .

2017: 1 2016: 1 2015: 1 2014: 1 2013: 1 2012: 1 2011: 1

U17/ ÕU-U

25.mai   | projektis urbanistide väljaanne   |   sisestas keiti

2014. aasta augustis korraldas omaalgatuslike kultuurimeediate toimkond (mille hulka kuuluvad ka U ja väliruumi ajakiri ÕU) Vormsil kriitikakooli. Kriitikakooli seminarid tõid kokku erinevate kultuurivaldkondade alustavad ja kogenud kirjutajad, tegevkriitikud ning väljaannete endised ning praegused toimetajad, et lahata üheskoos kultuurikriitika hetkeseisu eri valdkondade lõikes. Inspireerituna ägedatest vestlusringidest ning soovist jätkata ja laiendada ruumivaldkonna kriitika-alast arutelu, otsustasime juba Vormsil Õu ja U toimetusega ära, et tulevase ühisnumbri teemaks saab olema kriitika ja kriitilisus meie valdkonnas.

Kae!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In August 2014, the team of Independent Cultural Medias (which includes both U and Landscape Architecture Journal ÕU that the current number is put together with) organised the School of Critique on the Vormsi island. The seminars brought together writers from various areas of culture, active critics and editors of publications to discuss the state of culture critique across the fields. On the island, inspired by generally constructive discussions which in the wider approach to architecture were only briefly touched, we, the editorial teams of U and ÕU decided to take the subject further and to put together a joint issue dealing with critique and criticism in our fields.

Read more!



 
 
2017: 1 2016: 1 2015: 1 2014: 1 2013: 1 2012: 1 2011: 1

.Creative Commons License  

MTÜ Linnalabor   2009-   |   Telliskivi 60A, Tallinn   /   juhatus [ät] linnalabor.ee

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License

#