Esileht Tutvustus Tegevus Looming Teenused ▾ Koostöö Kontakt In English
Kestus: 04.14 kuni 01.12.14

Linnakunstisündmus Suur-Lasnamäe toob Tallinna suurimasse linnaossa Lasnamäele 11 ajutist kunstiteost, mis värskendavad pilku ning ärgitavad linnaelanikes huvi linnaruumi ja selles toimuva vastu. Sündmus on jätk Soome tarbekunstnike algatatud festivalile “Oon kaupungissa”, mis jõudis 2012. aastal ka Helsingi disainipealinna programmi. Seekordne sündmus kutsub osa saama Lasnamäe elukeskkonna (taas)avastamisest: suurejoonelisel modernistlikul elamualal on oma koha leidnud üksteist ideed installatsioonidest tekstiilikunstini ja postkaartidest sportmänguni. Teosed jäävad Lasnamäele novembrini. Suur-Lasnamäe kuraatorid on kunstnik Kaisu Koivisto Soomest ja arhitekt Kadri Klementi Eestist.

Korraldajad: Soome Instituut, Soome kunstnike ühing Taiteilijat O ja Linnalabor.

Koostööpartnerid: Soome Suursaatkond Tallinnas, Eesti Disainerite Liit, Disainiöö, Kumu kunstimuuseum, Eesti Tarbekunsti- ja Disainimuuseum, Kultuurikeskus Lindakivi, Tallinna Kivila Lasteaed, Lasnamäe Linnaosavalitsus, Medicum ja Ornamo.

Suur-Lasnamäed toetab kultuurkapital, Soome Haridus- ja Teadusministeerium, Tallinna Kultuuriväärtuste Amet, Eceröline, Vivacolor ja Nordecon.

 Eesti Kultuurkapital
Perioodi mai 2014 sissekanded

Me ei väsi Lasnamäest

05.mai   | projektis Suur-Lasnamäe linnakunstisündmus   |   sisestas keiti

Rõõm on teatada, et toome koos Soome Instituudi, Soome Tööstuskunsti Liidu Ornamo, Taitelijat O ja mitmete Eesti koostööpartneritega sel sügisel Tallinnasse linnakunsti ürituse Suur-Lasnamäe. Suur-Lasnamäe jätkab Soomes kahel korral korraldatud linnakunsti üritust „Oon kaupungissa“. Esimest korda viidi Soomes seesugune üritus läbi 2011. aastal Helsingis ja teist korda toimus sellise kontseptsiooniga üritus Soomes 2012.

Suur-Lasnamäe tegemistega saab kursis olla sotsiaalmeedia kaudu.



 
 

.Creative Commons License  

MTÜ Linnalabor   2009-   |   Telliskivi 60A, Tallinn   /   juhatus [ät] linnalabor.ee

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License

#