Esileht Tutvustus Tegevus Looming Teenused ▾ Koostöö Kontakt In English
Kestus: 08.14 kuni 01.10.14

Tallinna Spordi- ja Noorsooamet, Linnalabor ja Arhitektuuri Huvikool korraldavad Tallinna Noortenädal 2014 raames esimese koolinoortele (vanuses 12-18a) suunatud arhitektuurikonkursi "Unistuste koolimaja."

Projekti toetavad Tallinna Spordi- ja Noorsooamet, Eesti Kultuurkapital, Viru Keskus, Digiprint OÜ, Eesti Arhitektuurimuuseum, Tallink, Rahva Raamat ja Varrak.

Tallinna Noortenädal 2014  Eesti Kultuurkapital Viru Keskus Digiprint Eesti Arhitektuurimuuseum Tallink Rahva Raamat Varrak

FAILID
Perioodi august 2014 sissekanded

NOORTELE SUUNATUD ARHITEKTUURIKONKURSS “UNISTUSTE KOOLIMAJA”

18.aug   | projektis Arhitektuurikonkurss “UNISTUSTE KOOLIMAJA”   |   sisestas epp

8. septembril kuulutavad Tallinna Spordi- ja Noorsooamet, Linnalabor ja Arhitektuuri Huvikool Tallinna Noortenädal 2014 raames välja esimese noortele (12-17a) suunatud arhitektuurikonkursi.

Arhitektuurikonkurss “Unistuste koolimaja” on kooliõpilastele suunatud idee- võistlus, milles osalejate eesmärk on välja pakkuda visioon ühest tõeliselt heast koolimajast. Just õpilaste seas on nii nutikaid leiutajaid, osavaid mõtlejaid kui andekaid kujundajaid, kes tunnevad kõige paremini koolimajade häid külgi ja kitsaskohti ning selle igapäevaseid kasutajaid ja tegevusi. Ideevõistlus otsib läbimõeldud nägemust sellest, milline võiks olla hea ja innustav töökeskkond nii õpilastele kui õpetajatele.

See on peaaegu nagu päris arhitektuurikonkurss, kuhu tuleb saata lihtsad joonised ja lühike kirjeldus oma mõtetest. Inspiratsiooni pakub ning jooniseid ja kirjeldust aitab vormistada tore juhend konkursi kodulehel. Konkursitöö võib välja mõelda nii üksi kui sõbraga kahepeale. Töid hindab asjatundjatest žürii ning parimatest töödest koostatakse kõigile avatud näitus. See on võimalus kaasa rääkida koolimajade tuleviku teemal ning proovida ise teha arhitekti tööd!

Tööde esitamise tähtaeg on 30. september 2014. Konkursi žürii jagab välja kolm auhinnalist kohta, Tallinna linn annab eripreemia parimale Tallinna koolile ning väljapaistvamad tööd märgitakse ära kiitusega.

Konkursi tingimused ja juhend avalikustatakse Linnalabori kodulehel 8.septembril.

Tallinna Noortenädalal leiavad Rotermanni Kvartali aatriumis aset ka kaks konkursiteemalist infotundi õpetajatele, kus tutvustame lähemalt konkursi tingimusi ja võimalusi konkursitöö tegemiseks koolitundides.

Infotundide ajakava:

08.09 16.00-17.00 Arhitektuurikonkursi infotund õpetajatele Rotermanni aatriumis (Cherry poe kõrval)

09.09 16.30-17.30 Arhitektuurikonkursi infotund õpetajatele Rotermanni aatriumis (Cherry poe kõrval)

Registreerimisinfo:

Õpetajate infotundi registreerimiseks saada e-mail aadressil epp [at] linnalabor.ee või helista telefonil 52 48 568. E-maili lisada nimi, kool ja amet (mis aine õpetaja), telefoninumber ja millisel päeval soovite osaleda.

Osalema on oodatud kõikide ainete õpetajad!

Täiendav info konkursi kohta Siiri Treufeld siiri@linnalabor.ee või tel 50 41229.



 
 

.Creative Commons License  

MTÜ Linnalabor   2009-   |   Telliskivi 60A, Tallinn   /   juhatus [ät] linnalabor.ee

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License

#