Esileht Tutvustus Tegevus Looming Teenused ▾ Koostöö Kontakt In English
Kestus: 05.11 kuni 01.04.12
Kontaktid: Regina Viljasaar, Kadri Vaher, Aet Ader (b210), Karin Tõugu (b210)

Projekti tulemusel sündiv Tallinna planeeringute juhendmaterjal on abivahend kodanikule planeeringute kohta info leidmisel, pealinna planeeringute süsteemis orienteerumisel, menetlus-dokumentide lugemisel ja kogu planeerimisprotsessis osalemiseks. Käesoleva projekti eesmärgiks on koondada kokku sellekohane teave, milleks viiakse esmalt läbi uuring ning selle tulemused avalikustatakse juhendmaterjalina, mis avaldatakse nii trükise kui ka veebiformaadi kujul.

KÜSK ja Siseministeerium rahastavad projekti summas 10 707,19 €. Projekti koostööpartnerid on Tallinna Linnaplaneerimise Amet ja B210.

KÜSK KÜSK

KIRJUTISED
Perioodi märts 2012 sissekanded

Kas sina tead kedagi, kes teaks kedagi, kes teab, kuidas Tallinna planeeritakse?

22.mär   | projektis Planeeringute juhend   |   sisestas kadri

Millal: 29. märtsil 2012 a. kell 18:00

Kus: Balti jaama turu värav ning Tops

Et oleks rohkem neid, kes teaks, kuidas Tallinnas planeerimine toimub ja kuidas selles ka ise kodanikuna osaleda, asusid Linnalabor ja b210 pea aasta tagasi koostama juhendmaterjali, mis oleks teejuht just nende teemade juurde.

Kodanikuaktivistide, planeerijate ja TLPA kaasabil valminud juhendis käsitleme, milline on planeerimise protsess, kes selles osalevad ning millised on võimalused selles kaasa lüüa. Juhendi oluline osa on illustreeritud sõnastik, mille eesmärk on kergendada detailplaneeringu põhijoonise lugemist. Koondatud on ka hulk soovitusi kõigile osapooltele protsessi suunamiseks avatuse ja konstruktiivsuse poole.

Sellega seoses kutsume teid neljapäeval, 29. märtsil kell 18 juhendi esitlusüritusele.

Alustame Balti jaamast turu väravast ning liigume edasi Topsi (Soo ja Vana-Kalamaja nurgal), kus ootavad juhendi trükisoojad eksemplarid, kerge kehakinnitus, kõned ja kahtlemata avatud ning konstruktiivne meeleolu.

Planeeringute juhendi pdf on kättesaadaval siit.

Teie,

  • Linnalabor
  • B210
  • Juhend valmis kaasava planeerimise taotlusvooru raames, mida rahastasid Kodanikuühiskonna Sihtkapital ja Siseministeerium.



 
 

.Creative Commons License  

MTÜ Linnalabor   2009-   |   Telliskivi 60A, Tallinn   /   juhatus [ät] linnalabor.ee

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License

#