Esileht Tutvustus Tegevus Looming Teenused ▾ Koostöö Kontakt In English
Kestus: 11.11 kuni 01.04.13
Kontaktid: Kaur Sarv, Keiti Kljavin

Kodanikuühiskonna Sihtkapitali sotsiaalse ettevõtluse ja avalike teenuste arendamise taotlusvooru raames alustasime sotsiaalsete teenuste (tuntud kui linnasekked) elluviimist.

Meie eesmärk on pakkuda ruumilise turvatundega seotud teenust, mis tõstab sihtrühmade (linnaelanike, kooliõpilaste, kohalike omavalitsuste esindajate, turistide jne) teadlikkust linnateemadest ja ohutust linnakäitumisest.

Usume, et ruumiline turvatunne tähendab, et ohutut ja turvalist linna loovad selle kasutajad, selles liiklejad, kodanike aktiivne tegevus ja hoolivus linnakeskkonnast ning linnajuhtide teadlikud valikud.

Teenuste elluviimisel kasutame erinevaid meetodeid: analüüsime olemasolevat olukorda ja korraldame selle põhjal harivaid, praktilise iseloomuga sekkeid: nt turvalisusega seotud probleemide kaardistamine ja lahendamine, ohutu koolitee koostamine kooliõpilastele ja linna terviseradade tutvustamine väliskülalistele. Analüüside põhjal koostatakse juhendmaterjale ning ettepanekuid kohalikule omavalitsusele (KOV-ile) linnakultuuri, st linnaruumis käitumise ja sellesse suhtumise edendamiseks.

Kodanikuühiskonna Sihtkapital rahastab projekti summas 18 478,03 €.

KÜSK
Perioodi veebruar 2012 sissekanded

.Creative Commons License  

MTÜ Linnalabor   2009-   |   Telliskivi 60A, Tallinn   /   juhatus [ät] linnalabor.ee

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License

#