Esileht Tutvustus Tegevus Looming Teenused ▾ Koostöö Kontakt In English
Kestus: 03.15 kuni 01.10.15
Kontaktid: Teele Pehk, Kadri Koppel, Liis Vahter, Eneli Rohtla

Mereääre olemasolu Tallinna kesklinna vahetus läheduses on suur väärtus, mis on täna linna tervikliku arengu ja atraktiivsuse kontekstis alakasutatud ressurss. Kesklinna mereäärt tuleks mõtestada kui pealinna fantastilist, põnevat ja tohutu potentsiaaliga (avalikku) linnaruumi.

Tallinna Kultuurikatla UrbAct II projekti Creative SpIN raames kääris Linnalabor käised üles ning alustas mereääre ideekonkursi kavandamisega. Loodetavasti kujuneb sellest mereääre tulevikule keskenduv partnerlus nii linnaelanike, mereääres paiknevate ettevõtete ja asutuste, maa- ja kinnisvaraomanike ning Tallinna linna vahel.


KIRJUTISED
Perioodi juuli 2015 sissekanded

anna mere-tallinnale ideid!

02.juul   | projektis Tallinna kesklinna mereääre ideekorje   |   sisestas teele

Linnalabor kuulutab avaliku ideekorje Tallinna kesklinna mereääre jaoks avatuks! Igaüks saab esitada unistavaid ideid Russalka ja Noblessneri vahelisele mereäärsele alale kuni 31. augustini eesti, inglise või vene keeles meretallinn.ee kaardirakendusel Paberkandjal saab ideid esitada Tallinna Merepäevadel 17.-19. juulil.

Linnalabori korraldatud ja Tallinna Sadama, Noblessneri ning Tallinna linnavalitsuse toetatud ideekorje tulemusel tekib praegu kesklinnast paljuski äralõigatud ja arenduste ootel mereäärele omamoodi inspiratsioonikaart. Kogutud ideedest paneb Linnalabor kokku tegevuskava, millest saavad väärt mõtteid nii mereäärsete maatükkide omanikud kui ka linnaelanikud, kes soovivad veeäärset ruumi rohkem kasutada. Ideekorjel pole võitjaid, kuid algatuse toetajatel on õigus premeerida oma lemmikideid teostusvõimalusega. Kogutud ideed on muuhulgas sisendiks reisisadama ja kesklinna parema ühendamise eeltöödele.

Ja nüüd ideid esitama!



 
 

.Creative Commons License  

MTÜ Linnalabor   2009-   |   Telliskivi 60A, Tallinn   /   juhatus [ät] linnalabor.ee

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License

#