Esileht Tutvustus Tegevus Looming Teenused ▾ Koostöö Kontakt In English
Kestus: 05.12 kuni 01.12.14
Kontaktid: Regina Viljasaar, Kadri Tillemann, Teele Pehk, Kadri Vaher

Kaasava planeerimise juhendi eesmärk on koondada eestimaine teave ning parimad praktikad ühte juhendmaterjali. Töö põhineb KÜSKi poolt 2011-2012 aastal rahastatud kümnel kaasava planeerimise mudelil, millest üks oli ka Linnalabori ja b210i Tallinna planeeringute juhend.

Käesolev juhend valmib koostöös Kadri Tillemanniga OÜ Vesterrast, toetab KÜSK ja Siseministeerium. Juhendi valmimisaeg on oktoober 2012, novembris viime koos Kadri, Mart Hiobi ning b210-ga läbi ka kaasamiskoolitusi.


SISSEKANDED

KIRJUTISED
Perioodi november 2012 sissekanded

Poster kaasamissoovitustega

07.nov   | projektis Kaasava planeerimise juhend   |   sisestas regina

Detailplaneeringu eskiisist jääb segaseks, mida avalikku metsaalale ikkagi kavandatakse? Palka valguskunstnikud seda visualiseerima! Üldplaneeringu avalikule arutelule ei tule kedagi? Pane kohalikul laadal telk üles!. Omavalitsus plaanib sinu kodu lähedalt uue tee läbi viia? Hinga sisse-välja, kutsu kohalikud kokku ning palu ametnikel plaane otse kohapeal selgitada.

Kaasava planeerimise poster on soovitustekogumik, kus on näidatud, kuidas iga osapool saab konkreetses planeeringufaasis oma sõna kuuldavamaks teha ja aidata kaasa parima planeeringulahenduse leidmisele. Poster on lisa Kaasava planeerimise juhendile.

Lisaks on nüüdseks selge, et siseministeerium toetab seni pdf-ina levinud juhendi ja postri trükkimist. Uuendusvalmites ametkondades ja kodudes juba detsembrist!



 
 

.Creative Commons License  

MTÜ Linnalabor   2009-   |   Telliskivi 60A, Tallinn   /   juhatus [ät] linnalabor.ee

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License

#