Esileht Tutvustus Tegevus Looming Teenused ▾ Koostöö Kontakt In English
Kestus: 04.12 kuni ...

LINNARETKEDE KODULEHEKÜLG

Linnalabor kutsub kõiki linnahuvilisi linnaretkedele Tallinna salajastesse, kuid ka täiesti tavalistesse paikadesse ja tallamata radadele ning püüab juba tuttavale uusi tähendusi anda.

Milline oleks Tallinn, kui kõik plaanid oleks teoks saanud? Aga mis siis, kui ma lähen täna mõnda teist teed pidi? Kas ma tunnen linna, kus ma elan? Tutvustame linnaruumi arengus olulisi nähtusi ja kohti ning ehitame sildu ekspertide ja linnakasutajate vahele. Linn ei ole ainult elamise taust, vaid avatud ja põnev maastik, mille "pinnavormid" meie igapäevaseid liikumismustreid kujundavad. Linnaretked tõstavad linna kasutajate teadlikkust ning pakuvad alternatiive klassikalise turistipilgule.

Kaasaegse linnaruumi teemasid käsitlevaid retki juhivad ekspertidest entusiastid , kes katsetavad koos retkelistega eri liikumisviise, kaardistavad linnaruumis ajalookihte ning viivad retkelised kokku kohalike tegijatega.

Tellitavad linnaretked toimuvad peamiselt järgmistel teemadel: merelinn Tallinn, rohujuure-Tallinn, linnas elamise viisid, elamuarhitektuur, liikuv linn, elu mägedel ja uuselamuelu. Samas saame retki vastavalt tellija huvidele kohandada. Retki viime läbi ettetellimisel, minimaalselt 5-liikmelisele grupile.

Jälgi meie tegevusi ka FACEBOOKIS .

Küsi rohkem infot ja broneeri julgelt: linnaretked@linnalabor.ee

Liitu linnaretkede postiloendiga, et saada esimesena infot järgmiste retkede kohta.

Linnaretkede ettevalmistamist ja nähtavuse suurendamist toetab Eesti Kultuurkapital.

FAILID
Perioodi detsember 2013 sissekanded

LINNARETKEDE KODULEHEKÜLG

31.dets   | projektis Linnaretked   |   sisestas keiti

Leidsime sussi seest LINNARETKEDE KODULEHEKÜLJE. Selle eest tänud päkapikk Kultuurkapitalile. Sussi vedasid Martin TUUMIK Stuudiost ning Keiti, Sander ja Kerli laborist.



 
www.linnalabor.ee/linnaretked
 

.Creative Commons License  

MTÜ Linnalabor   2009-   |   Telliskivi 60A, Tallinn   /   juhatus [ät] linnalabor.ee

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License

#