Esileht Tutvustus Tegevus Looming Teenused ▾ Koostöö Kontakt In English
Kestus: 04.16 kuni 01.09.16
Kontaktid: Teele Pehk, Elo Kiivet, Anni Müüripeal, Sander Paling, Kaidi Õis, Ivar Piirsalu

Merekultuuriaasta suvel 2016 tekkis Noblessnerist Kalasadama kalaturuni piki kallast kulgev beetapromenaad, et rajada teed lähiaastatel tekkivale püsivale promenaadile. Roosade B-tähtedega tähistatud beetapromenaad on mereäärne jalgrada mööda arendusi ja helgemat tulevikku ootavaid mereäärseid krunte.


Beetapromenaad on Linnalabori ja Noblessneri kvartali ühine algatus, mis valiti merekultuuriaasta ideekonkursi 20 võiduprojekti hulka. Beetapromenaadi tekkimisele aitasid kaasa kõik mereäärsed maaomanikud (Noblessner, Riigi Kinnisvara AS, OÜ BMG Arendused, Pro Kapital), Tallinna Vesi ning Põhja-Tallinna linnaosavalitsus. Tallinna linn investeeris beetapromenaadi tekkimisse 50 000 eurot ning kommunaalamet korraldas varem läbimatu promenaadilõigu täitmise ja jalgteeks muutmise.


KIRJUTISED

FAILID
Perioodi september 2016 sissekanded

Rannaretk beeta?promenaadil

12.sept   | projektis Tallinna beetapromenaad   |   sisestas keiti

17. septembril kl 12:00 kutsume teid koos Merekultuuriaastaga rannaretkele.Retk algab Linnahalli juurest (koguneme Linnahalli treppide juures, Statoili poolsel küljel), läbib Kalasadama, Patarei ning Lennusadama ja lõpeb Noblessneri ellingute juures. Retke jooksul räägivad erinevad kinnistute esindajad ning retkejuht Robert Treufeldt.

Rannaretkel osalemine on tasuta, kuid vajalik on eelregistreerimine e-posti aadressil linnaretked@linnalabor.ee.

Lisainfo Jaak Sova, 5119136, linnaretked@linnalabor.ee
Merekultuuriaasta Rannaretk on kogu Eesti rannikut ning saari hõlmav programm, mis jõuab igasse rannaalaga maakonda ning suurematele ja valikuliselt ka väiksematele saartele. Rannaretkel osalemine on võimalus kohtuda kohalike inimeste ning nende jaoks oluliste tegevustega. Saada vahetut kontakti elava merekultuuri pärandiga ning tõsta fookusesse nende rolli ja tähtsuse meie kultuuriloos. Igal külal ja piirkonnal on oma rikkalik traditsioon, oskused ja merega seotud eluviis, mille tähtsustamine on merekultuuriaasta üheks eesmärgiks. Programm valmib ja viiakse läbi koostöös kohaliku kodanikualgatusliku seltsi, kohaliku muuseumi vm partneri kaudu.

Täiendav info merekultuuriaasta rannaretkede kohta: www.merekultuur.ee/rannaretk



 
 

.Creative Commons License  

MTÜ Linnalabor   2009-   |   Telliskivi 60A, Tallinn   /   juhatus [ät] linnalabor.ee

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License

#