Esileht Tutvustus Tegevus Looming Teenused ▾ Koostöö Kontakt In English
Kestus: 08.11 kuni ...

Urbanistide väljaanne U ilmub alates 2010. aastast. U on omaalgatuslik veebiväljanne, mida saab lugeda ja alla laadida aadressil www.urban.ee. Väljaanne on mõeldud nii linnateemadega igapäevaselt tegelevatele ekspertidele kui ka urbanistikast huvitatuile. Ud annab välja Linnalabor. Kui alguses oli U pelgalt eestikeelne uudiskiri, siis tänu hoogustuvale rahvusvahelisele koostööle on U täielikult kakskeelne ning loetav kõikidest kaasaegsetest elektroonikaseadmetest.

U-de väljaandmist toetab kultuurkapital ja Kultuuriministeerium. Lood sünnivad vabatahtlikult.

Kordan, U-de kodu asub urban.ee-s .

Perioodi november 2011 sissekanded

ruttu U7 lugema! urbanists' newsletter nr 7 is out!

02.nov   | projektis urbanistide väljaanne   |   sisestas teele

U7 ületab mandripiirid, seda seoses Linnalabori sellesügisese reisiga Ühendriikidesse. Hetkeseisu meeleolusid ja muljeid Suurest Õunast panevad kohaliku perspektiivist kirja ajakirjanik Neeme Raud ja sotsioloogia doktorant Wilson Sherwin, Eesti vaatenurka esindavad urbanistturistid Teele Pehk ja Kadri Klementi. New York säriseb globaalseks kasvavatest sündmustest, mida illustreerivad Michael Alexander Gould-Wartofsky suurepärased fotod Occupy Wall Street liikumisest.

Lisaks võib Ust lugeda läti kultuurikorraldaja Zane Zajanckauska ülevaadet Rael Arteli kureeritud näitusest After Socialist Statues Riias, tutvustusrubriigist leiate rahvusvaheliselt eduka koostöö- ja koostöötamise (coworking) idee adaptsiooni sünniloo Tallinnas. Kodumaist integratsiooninäidet kohalike kaasamisest linnakeskkonna kujundusse tutvustab Narva linnafoorumil esinenud EKA linnamaastike tudeng Lidia Zarudnaja ja seda vene keeles.

Loe U7 siit.

____________________________

Read U7 from here.

 
 

.Creative Commons License  

MTÜ Linnalabor   2009-   |   Telliskivi 60A, Tallinn   /   juhatus [ät] linnalabor.ee

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License

#