Esileht Tutvustus Tegevus Looming Teenused ▾ Koostöö Kontakt In English
Kestus: 05.15 kuni 01.08.15

Alates 2015 aasta kevadest on vallavalitsuse ja Linnalabori koostöös käsil Audru aleviku keskuse ruumikava projekt. Sügise alguses valmiva ruumikava eesmärk on senisest tugevamalt tuua välja Audru ruumilised tugevused, anda juurde uusi ideid ning panna see kõik omavahel toimima.

Nagu Linnalaborile tavaks on, keskendusime ka Audru puhul aleviku avalikule ruumile kohaloome meetodil. See tähendab, et esmane eesmärk pole mitte elegantse arhitektuurse lahenduse leidmine, vaid et protsessi tulemusel tekiks juurde koht, kus on põhjust ja tahtmist olla. Ehk - kus on elu ja kus on kohalikel hea olla. Sest siis on ka külalistel hea sinna tulla. Kui sellised lahendused on leitud, võib seda valada juba erinevatesse arhitektuursetesse vormidesse.


KIRJUTISED
Perioodi juuni 2015 sissekanded

Audru ruumikava töötuba

19.juun   | projektis Audru aleviku keskuse ruumikava projekt   |   sisestas maria

18. juunil 15:00-17:00 toimus Audru vallamajas Audru ruumikava töötuba, kuhu olid kutsutud erinevad kohalikud võtmeisikud ja tegusad Audru elanikud. Töötoa eesmärgiks oli analüüsida koos Audru elanikega Linnalabori senise töö põhjal keskuse praegust seisu ja liikuda konkreetsete lahendusteni ala muutmisel elavamaks, sidusamaks kohalike vajadustele vastavamaks.

Töötoas osales kümmekond inimest, kes kinnitasid Linnalabori mõttesuundade õigsust, andsid olulist tagasisidet ning tegid täiedavaid ettepanekuid ruumikava sisu kohta. Peamised teemad, mida Linnalabor käsitles töötoa raames olid: teeviidad; jõgi + park; kese + plats; mõis + kirik ja arboreetum; ühendused; hooajalisus + funktsioonid ja tihendamine.

Lae alla ja vaata töötoa esitluse slaide siit linnalabor_audru_esitlus_18.06.2015.pdf



 
 

.Creative Commons License  

MTÜ Linnalabor   2009-   |   Telliskivi 60A, Tallinn   /   juhatus [ät] linnalabor.ee

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License

#